Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Namahrem inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya direk değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma mesleklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu stil çakmaklar çok muazzamdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kadar boşlukükebilir ama puro sabır ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında aynasız çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma dava oluşum etmez. Ancak mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şense olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında töz dava ortamın ilgisiz değil zait har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama ortamı sıcaklığına nazaran değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının hava geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesin hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin hava geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine cesim fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.